dimecres, 26 d’agost del 2009
Recepta: Estel d'Hidrògen.
Ingredients: Hidrògen.
Preparació:
L'acció gravitatòria d'un núvol d'hidrògen sobre si mateix fa que augmente la pressió. Al augmentar la pressió augmenta la temperatura. Al augmentar la temperatura augmenta la pressió. Si la massa és suficient es pot arribar a una temperatura de cocció prou alta com per encendre la reacció de fusió nuclear, que consumeix hidrògen i produeix heli i energia. Deixar reposar.
Pot servir-se sol o utilitzar-lo com a ingredient principal d'un estel d'Heli.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmmmm que rico!
ResponEliminay de postre?
amb un poquet de ginebra segur que està bo...
ResponEliminasi no mira açò...
ResponEliminahttp://www.youtube.com/watch?v=gclx9HLSCWU
ahir t'en vas fer unes quantes, no?
ResponEliminaesto hay que ser físico ingeniero pa entenderlo, no?
ResponElimina