dimecres, 26 d’agost de 2009

Recepta: Estel d'Hidrògen.



Ingredients: Hidrògen.

Preparació:
L'acció gravitatòria d'un núvol d'hidrògen sobre si mateix fa que augmente la pressió. Al augmentar la pressió augmenta la temperatura. Al augmentar la temperatura augmenta la pressió. Si la massa és suficient es pot arribar a una temperatura de cocció prou alta com per encendre la reacció de fusió nuclear, que consumeix hidrògen i produeix heli i energia. Deixar reposar.

Pot servir-se sol o utilitzar-lo com a ingredient principal d'un estel d'Heli.

5 comentaris:

  1. mmmmmm que rico!

    y de postre?

    ResponElimina
  2. amb un poquet de ginebra segur que està bo...

    ResponElimina
  3. si no mira açò...

    http://www.youtube.com/watch?v=gclx9HLSCWU

    ResponElimina
  4. ahir t'en vas fer unes quantes, no?

    ResponElimina
  5. esto hay que ser físico ingeniero pa entenderlo, no?

    ResponElimina

i tu, què dius?